TEACH FOR FUTURE: Testarea și certificarea competențelor TIC și transfer de bune practici între cursanți adulți din România-Grecia-Bulgaria, în cadrul Campusului de Mentorat de la București

Bucureşti, 14 martie 2022 – ANBPR anunță organizarea, în perioada 28 martie 2022-01 aprilie 2022, a Campusului de mentorat din România (C4 – Mobilitate mixtă pentru adulți privind testarea și certificarea competențelor în domeniul IT și transferul bunelor practici în cadrul Centrului de excelență din România). La  Campusul de Mentorat de la București vor participa 30 de beneficiari adulți din România, Grecia și Bulgaria. Această activitate face parte din proiectul Erasmus+ TEACH FOR FUTURE – Educational Transformation of Adults through Innovation, Technology and Entrepreneurship, cod de identificare 2019-1-RO01-KA204-063888.

În urma derulării activităților locale de învățare pentru adulți cu privire la TIC (Marketing Digital, Colaborare online, 3D Printing și Editare de imagini), Managementul Inovației & Colaborarea în Rețea și Antreprenoriat & Leadership, cei mai buni 30 participanți adulți din România, Grecia și Bulgaria au fost invitați să ia parte la Campusul de Mentorat de la București.

Activitățile Campusului de Mentorat se vor derula atât la Centrul de Excelență în domeniul TIC din cadrul Bibliotecii Naționale a României (prezentări, tur ghidat, proiecții, expoziții, demonstrații de soluții TIC inovatoare, bune practici din domeniile 3D Printing, robotică, digitizare, etc.), cât și în cadrul ECDL EduHub din Veranda Mall (susținerea simulărilor și a examenelor de certificare ECDL).

Comunicatul integral este disponibil aici.